Wednesday, December 3, 2014

Лабораторийн ажил №6 / Photoshop /

Лабораторийн ажил №6 / Photoshop /

Өнгө гэрэлтэй, тод болгох хэрэгсэл

1. Дараах зургийг татан авна.


2. Бүдэг саарал өнгийг цайруулна.
 
Image>Adjust>Levels...


3. Өнгөний загварыг өөрчилнө.
 
Image>Mode>RGB color


4. Layer-г хувилна.
Layer> Duplicate Layer...
 
Давхарлах арга: Multiply


5. Backround Layer-г сонгоод дурын өнгөөр будна.
 
Edit> Fill...


6. Зурагт гэрэл бас сүүдэр өгнө.


Brushes самбараас зохистой хэмжээг сонгоод гэрэл бас сүүдэр өгнө.
Эхлээд том багс дараа нь нарийн багс
 


7. Backround Copy Layer-г сонгоод хэрэггүй зураасыг -р баллуурдана.


8. Зурагт эффект өгнө.
Эхлээд Layer>Duplicate Layer...
 

Filter>Texture>Texturizer...



9. Янз янзын эффект хийж үзээрэй.
 
Дахиад Layer>Duplicate Layer...


Filter>Artistic>Rough Pastels...



Filter>Artistic>Underpainting...


No comments:

Post a Comment