Wednesday, December 10, 2014

Лабораторийн ажил №7 / Photoshop /

Лабораторийн ажил №7 / Photoshop /

Логонд эффект хийх

1. 640х480 pixels хэмжээтэй шинэ хуудас үүсгэнэ.



Хар өнгөөр будна. Edit>Fill



2. Window>Show channels

-г дараад шинэ channels хийнэ.



-г аваад өөрсдийн нэрийг бичнэ.



3. RGB channels сонгоно.





Select>Modify>Expand.... : 7 pixels





Select>Feather.... : 8 pixels



Edit>Fill .... Цагаан өнгөөр будна.



4. Image>Rotate Canvas>90 CW

Filter>Stylize>Wind...





Image>Rotate Canvas>90CWW өгөөд зөв байдалд оруулна.

Filter>Distort>Ripple...



дахиад Filter>Distort>Ripple... өгнө.

Filter>Distort>Ocean Ripple...





5. -гаар уусгалт хийнэ.

Linear Gradient Options дээр Color сонгоно.











6. Шинэ Layer нэмнэ.

Select>Load selection : Alpha-1 сонгоно.









Цагаан өнгөөр будна. Edit>Fill...



Layer>Duplicate Layer
Тэгээд Layer-1 сонгоод






Filter>Blur>Gausian Blur...






Layer 1, Layer 1 copy -ийн давхарлах арга: Overlay








No comments:

Post a Comment